PDA

View Full Version : .."".Din inima lor vor curge riuri de apa vie..""

natalie_c
12-20-2005, 09:56 PM
Vreau sa intreb....cum poti primi o dragoste inflacarat ptr Dumnezeu care sa ramina statornica?
Cum putem avea o viata din belsug in loc de o viata de faramituri care sa o tragem de azi pe miine?
Si cum putem PASTRA o relatie intima care sa se inoiasca in fiecare dimineata si sa nu isi piearda gustul dulce??
sint deschisa ptr raspunsuri sincere!:hug2:

relentless
12-20-2005, 10:07 PM
cum va tinea tanarul pasii lui, calea curata spre tinta lui, doar de traieste cuvantul Domnului....

tepeSam
12-20-2005, 10:12 PM
WOW tooo many questions at once...
but in short i can answer to all three
first: next to God...
second: with God...
third: that all depends on you...

now all these answers need further expantion....

God Bless you...and i'll be back to expand my answers....
God nite (i live in chiago)

adina06
12-20-2005, 10:17 PM
Vreau sa intreb....cum poti primi o dragoste inflacarat ptr Dumnezeu care sa ramina statornica?
Cum putem avea o viata din belsug in loc de o viata de faramituri care sa o tragem de azi pe miine?
Si cum putem PASTRA o relatie intima care sa se inoiasca in fiecare dimineata si sa nu isi piearda gustul dulce??
sint deschisa ptr raspunsuri sincere!:hug2:
those r some good questions....i was wondering about some of them too...

Agapeme10
12-20-2005, 11:10 PM
Imi dau seama ca abaterea inimii mele de la o relatie apropiata cu Dumnezeul, nu se poate descrie prin lipsa entuziasmului religios. Lipsa acestui entuziasm religios poate contine o dovada a unei inimi compromise, dar nu reprezinta cauza abaterii ei de la intimitatea cu Dumnezeu... la relatia personala cu El. O lipsa a unei satisfactii spirituale este un indiciu al unei inimi ce este departe de Dumnezeu.

Daca iubesc pe cineva, vreau sa petrec fiecare moment in prezenta acele persoane...sa fac tot posibilul ca aceasta persoana sa se simpta iubit(a). Cand inima ne este aproape de El atunci se pastreaza o adevarata comuniune cu Dumnezeu si ca prin urmare toate disciplinele spirituale (rugaciunea, cititul/studiul si slujirea, dragoste..) sunt respectate nu numai cu placere si satisfactie, dar din plinatate. Daca a-i sluji lui Dumnezeu nu ne satisface, atunci, probabil nu-i slujim Lui cu adevarat...astfel, ajungem sa traim formalitati de care pana la urma urmei ne saturam si incetul cu incetul, observam ca dragostea dintai incepe sa se raceasca in noi.

There is such a great need for revival, but that revival should start with each of us, individualy.
Hosea 10:12 says: Sow to yourself in righteousness, reap in mercy; break up your fallow ground; for it is time to seek the Lord till He come and reign righteousness upon you."
Fallow ground is ground that has been fruitful, and then it has been plowed over, and no seed has been sown in it, and therefore it has become unproductive.
It's up to us to rekindling of the power of prayer, because that is the practice of God's presence.

Traim intr-o lume unde ne-am obisnuit cu o traire mediocra; suntem satisfacuti sa traim doar niste sentimente momentane cand ne adunam toti. Si lipsteste o totala consacrare in lucurile adevarate si relatia adevarata cu Dumnezeu. Our desire for God's will, but how do we know His will if we are not willing to have fellowship with Him.

A.W.Tozer once said "When we come before the throne of God, we are not, not, not going to be able to say to God, 'God, I would have liked on earth to have reached, to have possessed, to have known such a place, such a condition, such a level of faith or ministry...' or whatever it is. We will not be able to say that because God will turn around and say, 'Child, I gave you everything you needed to fulfill everything you've seen."

g volosen
12-21-2005, 12:00 AM
Traim intr-o lume unde ne-am obisnuit cu o traire mediocra; suntem satisfacuti sa traim doar niste sentimente momentane cand ne adunam toti. Si lipsteste o totala consacrare in lucurile adevarate si relatia adevarata cu Dumnezeu.
."

Greu de crezut dar adevart, excelent imi place cum ai scris......
Domnul sa te binecuvanteze!!

natalie_c
01-11-2006, 10:52 PM
:raiserof: thanks soo much guys!
your advise has been very helpful
im sorry that there is too many questions !!:uhuh:
but since i wrote them ..ive tried to find the answer
and ive relised that all three questions have the same answer...

LOVE JESUS WITH ALL YOUR HEART!!

anna ur sweet words were very encouraging ..thanks
Those who have the possibility..read Deuteronomy 13:4
i neva knew such a GRRRR88888 verse exists in the Bible!
Be blessed
Love you all!
natalie_c:amen: :hello: