PDA

View Full Version : Christ4RoRadio&Tv

dorin pele
10-24-2008, 06:47 PM
Va anuntam lansarea unei noi Lucrari in randul tinerilor romani din America si nu numai : www.christ4ro.com
Iata cateva din proiectele noastre:
- Christ4RoRadio care este un radio pentru tineri. Vrem sa promovam numai muzica contemporana . De asemenea vom avea emisiuni, Talk-show-uri s.a On-Demand.
- Christ4RoTv este o televiziune virtuala cu muzica crestina romaneasca . Vrem sa incurajam toti artistii de muzica crestina romaneasca sa-si creeze videoclip-uri pe care sa le putem difuza pe post. Credeti-ma sunt putine pe piata si vrem ca acest lucru sa se schimbe.
- Christ4RoMagazine (www.ro4mission.com) ,Cell Groups, Youth Leaders Network si Camp sunt alte proiecte pe care dorim sa le promovam si in care sa ne implicam.
Cei ce doresc sa colaboreze cu noi intr-o forma sau alta , va rugam sa nu ezitati in a ne contacta scriindu-ne un email la adresa: christ4ro@yahoo.com

:typing: :hello: :clap1: :need:

David 001
10-25-2008, 01:31 AM
This sounds really interesting and I think its something good that should be supported. I was just wondering. Is this just for romanian youth in america????

dorin pele
10-25-2008, 12:30 PM
No, is for the romanians in any corner of the world.

dorin pele
10-25-2008, 02:30 PM
Puteti viziona Bethesda Youth Night la Christ4roTV. De asemenea studiul despre prietenie, relatii intre tineri.

www.christ4ro.com

dorin pele
11-08-2008, 03:05 PM
Christ4roRadio a inceput sa emita pe internet. Slavim pe Domnul pentru aceasta si va invitam sa ne ascultati pe www.christ4ro.com/radio
Fiti binecuvantati!
:clapping::clapping::clapping:

dorin pele
01-09-2009, 12:48 PM
Va anuntam ca pe site-ul nostru am adaugat Raportul Tinerilor Romani Americani pe anul 2008 din care va redau doar inceputul scrisorii:
"Stimati frati!!http://christ4ro.com/wp-content/uploads/2009/01/worship_crowd_youth.jpg
S-au implinit doi ani de la formarea acestei miscari crestine, de salvare a tinerilor romani din Statelele Unite si Canada. Datorita interesului mare care-l vedem in frati nostri romani, prin sutele de scrisori primite cu privire la aceasta lucrare, ne simtim obligati sa va dam raportul progresului nostru pe anul 2008. Pentru cei care cititi pentru prima data articolele legate de: “Drama Tinerilor Romani din America”

, am vrea sa va spunem ca la ora actuala in comunitatea romana crestina, se da o lupta intensa de..." Pentru continuare accesati www.christ4ro.com

Va anuntam , de asemenea,ca pe Christ4ro Tv am adaugat Predici :

- Perspectiva Profetica 2009 - Pastorul Lazar Gog
- If the Foundantion are Destroyed - Pastorul Joseph Garlington Sr.
- La Pescuit - Pastorul Ioan Szasz
De asemenea puteti gasi On-Demand (Video la cerere) Marturii, News/Stiri, Filme de scurt metraj/Scenete, Emisiuni/Interviuri, Youth Ministry, Predici si Colinzi. Vizionare placuta!