View Full Version : Revista "Reach" in Romania.
dorin pele
10-08-2003, 09:26 AM
Anul viitor un numar al revistei "Reach" va aparea in Romania. Este nevoie pentru evanghelizarile de acolo. Acel numar trebuie sa fie ca un Abecedar al credintei pentru noi convertiti. De aceea avem nevoie de sfatul vostru in ceea ce priveste continutul sau subiectele care trebuie sa le abordam . Fac apel la cei din Romania , care cunosc mai bine situatia de acolo sa ne ajute. Orice idee este binevenita. Vrem sa facem o lucrare binecuvantata. Va incurajez sa mergeti pe www.reachmag.com si la forum sa postati la discutiile pe tema aceasta.
!:help: :help: :help:
God bless you
dorin pele
11-01-2003, 09:48 PM
astept in continuare sugestii mai ales de la cei din Romania.
:hippy: :hippy: :hippy:
NU UITA: www.reachmag.com
dorin pele
11-10-2003, 07:57 PM
TEMA URMATORULUI NUMAR ESTE: "UN NOU INCEPUT"
CE PARERE AVETI? CE SUBIECTE CREDETI CA AR TREBUI SA ABORDAM?
Epika
11-11-2003, 04:13 PM
depinde de categoria de cititori careia va adresati. Pt. crestini in special sau pt necrestini.
keep in touch
dorin pele
11-19-2003, 07:04 PM
Diana4G, am scris mai sus ca numarul acela este destinat celor ce vor participa la evanghelizarile din Romania.
ATENTIUNE!, ATENTIUNE! ...
- SEEKING DESIGNER FOR MAGAZINE AND WEB SITE!
- SEEKING COLABORATORS FOR MAGAZINE IN ILINOIS, GEORGIA, FLORIDA, ARIZONA, CALIFORNIA, AND OTHER STATES!
- SEEKING WRITTERS!
ADRESE DE CONTACT :
- info@reachmag.com
- editor@reachmag.com
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Epika
12-05-2003, 03:33 PM
da. thx. probabil ca eram cu capu' in nori. Anyway.
Io as vrea sa va ajut, da' nu stiu in ce masura sunt in stare. Ce va pot spune ca experienta mea de viata consta in vreo 15 ani. Cunosc destui tineri (si crestini si necrestini). La o adica as putea sa inglobez niste info sub forma unui articol. Hmm. Da' mai departe nu stiu de ce aveti nevoie. Anyway, you can count on me.
dorin pele
12-05-2003, 10:51 PM
Diana4G, TI-AM RASPUNS SI PE CHIT CHAT .
DACA CREZI CA AI INCLINATII SA SCRII CRED CA AI PUTEA SA NE AJUTI IN REDACTAREA UNOR ARTICOLE SAU POATE IN A LUA UN INTERVIU SA DE A NE PUNE IN LEGATURA CU PERSOANE DIN ZONA APROPIATA CELEI IN CARE LOCUIESTI SAU.... POATE INTR-UN ALT FEL
IMPORTANT ESTE CA AI ACEASTA DORINTA .
INCOLO, FII TARE IN HRISTOS!
:screwy: :screwy: :screwy:
Epika
12-09-2003, 03:55 PM
si cam cand o sa ajungeti pe aici, prin RO?
suntaltfel
12-19-2003, 10:59 AM
salut, Dorine!!am avut si eu ocazia sa citesc un numar al revistei aici in Amer.si mi s-a parut f.interesant....ideea de a va ajuta cu articole mi se pare interesanta..stii eu am venit cam de 4 luni aici si nu prea imi gasesc locul nicaieri,iar cand am vazut ca ceri ajutor am simtit ca poate pot sa ajut si eu cu ceva...doresc ca Isus sa va binecuvinteze in lucrarea pe care vreti sa o faceti in Ro.
Keep in touch...
dorin pele
12-23-2003, 05:42 PM
BINENTELES CA POTI SA NE AJUTI COSMINA. IDEEA UNEI REVISTE DE TINERET A VENIT DIN NEVOIA DE AMPLICA PE CATI MAI MULTI TINERI CARE AU CEVA DE SPUS IN SOCIETATEA IN CARE TRAIM SI BINENTELES DE A PUNE IN VALOARE ATATIA TINERI ROMANI CARE VINE DIN ROMANIA SI NU-SI GASESC LOCUL SAU NU SUNT BAGATI IN SEAMA SAU POATE, SI MAI RAU, SUNT MARGINALIZATI. CATI AU TRECUT PE AICI STIE DESPRE CE VORBESC.
NOI, NU FACEM DIFERENTE INTRE CEI CARE AU VENIT MAI DEMULT IN AMERICA SI CEI CARE AU VENIT MAI CURAND. SUNTEM DESCHISI SA PROMOVAM TOT CE ESTE VREDNIC DE PROMOVAT.
FIINDCA NUMARUL CELOR CARE SUNT INTR-O SITUATIE ASEMANATOARE CU A TA ESTE MULT MAI MARE NE-AM GANDIT SA FACEM UN APEL SA NE SCRIETI SI ASTFEL SA COLABORAM. STIM CA A-TI TRECUT PE LINIA MOARTA, DAR NOI VA INCURAJAM SI VA SPUNEM CA NU DEGEABA A-TI FACUT O FACULTATE IN ROMANIA SI NU LA VOIA INTAMPLARII SUNTETI IN AMERICA. POATE CHIAR NU AR STRICA SA FACEM UN NETWORK AL NOILOR VENITI SI NEBAGATI IN SEAMA.
:argue: :argue:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.