View Full Version : Cinste eroilor Revolutiei 16.12-22.12.1989
"Presarand pe-al lor morminte, ale laurilor flori". Lasand la o parte diferitele conceptii politice, trecand peste neajunsurile vietii cotidiene trebuie sa ne aducem aminte ca in urma cu 14 ani pe strazile din Romania se auzea strigatul "VREM LIBERTATE!". Si pentru acest vis au murit oameni nevinovati. Sunt mandru ca sunt roman si cu aceasta ocazie vreau sa imi aduc aminte de cei ce au infruntat gloantele cu pieptul gol. Acum 14 ani tinerii romaniei ingenunchiau si se rugau Tatalui ceresc. Ma rog ca tinerii de azi sa ingenunchieze iar si sa strige: "Trezeste Doamne Roamnia!" Oare cum ar fi o trezire din Timisoara care apoi sa cuprinda toata tara? Inca o data cinste eroilor revolutiei din acel insangerat Decembrie '89. Traiasca Romania Mare! In slujba Lui, Luci R.
sweetncharming
12-17-2003, 01:51 PM
RDL -- Amin: Nu chiar trebe sa fie treziria inceputa de la TIMISOARA, poate sa fie inceputa de la alt oras. Dar DOMNUL sa ne treziasca pe toti si sa ne apropiem mai aproape de iel.
Chiar acuma imi aduc aminte cum o fost in 89 in Timisoara. Imi aduc aminte cind Tata ne povestia cum o mers sasi vada sora in TIMISOARA si cum un glont o trecut chiar in prin fata lui si nu lo atins.
Ce repede o trecut vremia chiar 14 ani in urma........wow.........nici nu pot sami imaginez ce repede trece timpul............... Domnul cu voi acolo si cu noi aicia
In urma cu 14 ani, aceasta zi de 23.12.2003 era prima zi de liberatate pentru toti locuitorii tarii, dar era si continuare cosmarului si al terorii. God bless Romania! God bless America!
Mike&2I
10-21-2004, 04:28 AM
And last but not least, God bless CANADA!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.