PDA

View Full Version : I only want a pastor to answer this

Amadeuss
03-12-2004, 09:42 PM
Ei bine am sa scriu in romana pentru ca e imposibil ca un pastor la o biserica romana sa nu stie aceasta limba :) ... in plus ma simt mult mai bine...

Well sa zicem ca personal nu am avut o viata prea linistita iar familia mea numai de caracter crestin nu da dovada. Am primit botezul in Romania si sunt foarte decis sa Il urmez pe Dumnezeu si sa Ii slujesc lui in totalitate. Ce vreau sa spun prin totalitate? De un timp am inceput sa Il intreb care este planul Sau cu mine.
Visul meu de o viatza este sa lucrez sub cuvantul legii in politia orasheneasca , statala sau Doamne ajuta chiar federala. O alta calitate pe care o am este in retinerea imediata a anumitor termeni ai informaticii, iar computerele sunt ceva foarte comun pentru mine ( nu am nevoie de multe explicatii sa pricep ceva la un limbaj de programare, web design sau design grafic ).
Totusi doresc si ma simt extraordinar de bine cand sunt alaturi de persoane si dau slava Domnului. Imi place sa dezbat teorii biblice, sa vorbesc despre Dumnezeu altora dar asha cum am spus in toata viata mea nu am fost un exemplu in asta. Simt ca viata mea se scurge iar prima optiune , de a intra sub aripa legii imi cam scapa deoarece fizicul imi este slabit de o boala care din pacate nu are sanse de vindecare si care e posibil sa se agraveze.
Despre computere iarasi , nu mi-ar place sa imi castig existenta stand 8 ore intr-un scaun la birou cu ochii largiti intr-un monitor.Am facut asta si nu imi place de aceea acum lucrez in Securitate si investigatii la o companie din Chicago. Este tot sub aripa legii dar pentru a avansa am nevoie de ajutor fizic de la DOmnul. In curand voi incepe facultatea la un colegiu din apropiere si nu prea scump din nefericire pentru ca un an la o universitate foarte cunoscuta mi-a golit buzunarele iar mintea mea goala a ramas la fel.
M-am interesat pentru Institutul Biblic Moody din Chicago si de altfel pentru Bob Jones University din South Carolina daca nu gresesc. Insa ... viata mea nu e exemplara, parintii imi sunt divortati, rude care sa imi dea referinte nu prea am, in Statele Unite sunt de aproximativ 3 ani si 3 luni si nu sunt statornic intr-o biserica din cauza.. well sa incetez a mai da vina pe oameni. Sunt vinovat ca nu pot sa sufar o anumita teapa de tineri si egoismul meu ma tine departe de grupurile de tineret ( subestimare ).
As dori un sfat deoarece vreu sa incep , sa Ii slujesc Domnului dar in acelasi timp sa imi si placa... cum pot afla ce vrea El de la mine?

Samuel Daniel Amadeuss T.

thebishop
03-12-2004, 11:27 PM
Problema pe care o ridici este foarte importanta si serioasa.
Nu cred ca acest loc este cel mai potrivit pentru a raspunde cautarilor tale.
Ca pastor in Chicago sunt dispus sa stau de vorba cu tine, sa te ajut pe cit posibil.
Poti sa ma contactez la:
fcimpean@comcast.net

Amadeuss
03-13-2004, 12:38 AM
OK.. multumesc mult am scris

cristef
03-19-2004, 02:23 AM
Trebuie mai intai sa-ti pui viata in randuiala. Tu singur ai recunoscut ca viata ta nu e exemplara. Apoi, nu inteleg de ce ai vrea sa mergi la un colegiu crestin daca nu iubesti partasia fratilor, ma gandesc ca din moment ce vrei sa frecventezi un colegiu crestin vrei sa slujesti intr-un fel sau altul comunitatii.

Presimtirea mea e ca tu nu te asociezi grupurilor nu din inferioritate, ci din din cauza ca nu ii gasesti pe ceilalti "vrednici" sa fie in prezenta ta.

Itzi sugerez sa stai de vorba cu Bishopul din Chicago.