View Full Version : Oceanele ....
VJAndR3i
07-19-2005, 03:08 PM
De ce am ales această piesă? De multe ori am avut harul să mă închin împreună cu toată biserica şi este una dintre piesele mele preferate. M-am gândit că poate aveţi nevoie de traducere...
Noi, românii, destul de des o cântăm şi ne închinăm, poate ne-a intrat aşa în sânge pentru că oceanele vuiesc şi e super fain să stăm liniştiţi ştiind că ..... EL ESTE DOMN
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Când oceanele cumplit vuiesc
Doamne dă-mi puteri să biruiesc
Tată ştiu că Tu eşti vegheator
Stau liniştit, ştiu că eşti Domn
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
:amen:
cosmin
07-19-2005, 03:39 PM
--
great translation.. am auzit acest cantec pentru prima data in aprilie cand am fost in oradea... stiu ca ii cantat de alin timofte de la 321. tot incerc sa caut cantarea originala de Hillsong... :wall:... am uitat cum merge in limba engleza..
..help? :help:
Still
©2002 Hillsong Publishing (Admin. in U.S. & Canada by Integrity's Hosanna! Music)
All rights reserved. International copyright secured. CCLI song #3940963
Intro: F Am C G
Verse I.
C G Am F Dm G - D
Hide me now, Under Your wings
C G Am F Dm G
Cover me, within your mighty hands
Chorus:
F G C
When the oceans rise and thunders roar
F G Am
I will soar with You above the storm
F G C
Father You are King over the flood
F G C
I will be still and know You are God!
Verse II.
C G Am F Dm G
Find rest my soul, in Christ alone
C G Am F Dm G
Know His pow'r, in quietness and trust
cosmin
07-19-2005, 03:51 PM
--
lol... awesome emil... i just sent ya an email to your work mail... please reply :D
... and bring these chords to our next practice, i'll bring the CD to get a feel for the sound and layout.
happystar
07-19-2005, 03:56 PM
:thfro: I totally love this song!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wow: I mean ... :amen: :amen: :amen: a fost un mare ajutor in vremuri grele :need: :need: :need: and I thank God pt acest cantec :amen: :amen: :amen: :clap1: :clap1: :clap1: :o ok...I'll stop now :rolleyes: ideea e ca it's AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :cool1: :saint1: :D
VJAndR3i
07-19-2005, 05:02 PM
--
great translation.. am auzit acest cantec pentru prima data in aprilie cand am fost in oradea... stiu ca ii cantat de alin timofte de la 321. tot incerc sa caut cantarea originala de Hillsong... :wall:... am uitat cum merge in limba engleza..
..help? :help:
Oficial, a fost cantat de alin, dar piesa nu apare pe niciunul din albumele lui sau ale lui 3, 2, 1 ..... piesa apare "oficial" pe CD-ul grupulu Ekklesia (dupa parerea mea) ~ un viitor Hillsong romanesc ;) ... oricum ma bucur sa shtiu ca este intr-adevar o piesa de inchinare pe care foarte ushor potzi sa motivezi shi sa introduci biserica in rugaciune :amen:
happystar
07-19-2005, 05:06 PM
apare cantata la chitara p cd lu' Ovidiu Andreica :bsmile: super played ;) :p
apare cantata la chitara p cd lu' Ovidiu Andreica :bsmile: super played ;) :p
De unde pot sa iau CD-ul cu Ovidiu Andreica???
hailey
08-02-2005, 11:22 AM
SWEET! this is the song I was looking for! Thanks! :D
happystar
08-02-2005, 11:50 AM
De unde pot sa iau CD-ul cu Ovidiu Andreica???
mergi p siteu' lui si afli detalii :) :ajam: www.ovidiuandreica.com
adina06
08-02-2005, 11:57 AM
i never heard of it....but it sounds really nice.....
adina06
08-02-2005, 12:00 PM
mergi p siteu' lui si afli detalii :) :ajam: www.ovidiuandreica.com
omg....i know that guy....or at least his brother....we went to the same church....he's very talented....
happystar
08-02-2005, 12:01 PM
u should listen to the song! it's awesome!!! great!!! :D :clap1:
cosmin
08-02-2005, 12:01 PM
mergi p siteu' lui si afli detalii :) :ajam: www.ovidiuandreica.com--
cool site! :clap1: .... nu am stiut ca are un website! ma bucur ca a inceput acest site... si imi pare bine ca face public acordurile care foloseste in cantece!! .... way to go! : :alig:
happystar
08-02-2005, 01:18 PM
:ajam: :)
o i love this song!..we sang it at our youth night sunday..it made me tear :cry: ..lol
happystar
08-16-2005, 12:10 PM
:) great song :D
pray_ush
08-16-2005, 02:56 PM
Awesome.... Always Good 2 Listen When We're Down.. :) Yes, God Is Good!
Dana, we have to have the joy of Jesus in us always, being down should not be something in our way to worship God, let us be true worshippers and become more and more like Jesus...certainly this life is like a storm and thunders will be in our life, but we are STILL knowing that HE IS GOD!!! AMEN...
magnificent song...
VJAndR3i
08-26-2005, 10:05 AM
:amen: preach
GBU
sonique69
09-06-2005, 02:54 PM
Dana, we have to have the joy of Jesus in us always, being down should not be something in our way to worship God, let us be true worshippers and become more and more like Jesus...certainly this life is like a storm and thunders will be in our life, but we are STILL knowing that HE IS GOD!!! AMEN...
magnificent song...
Amin
Numai ca la noi la romani prinde mult mai bine un cantec ca acesta
"Cand oceanele cumplit vuiesc... "
Shiua
09-07-2005, 02:25 PM
Ce adevarata e piesa
I love it
marching*4*Him
09-13-2005, 04:00 PM
omg i finally heard the song....sammy and raresh sang it sunday morning it was soo nice...love it!!!
be blessed
VJAndR3i
09-16-2005, 06:01 PM
Ce v-a placut mai mult la cand v-atzi inchinat pe aceasta piesa....?
Modul de inchinare a bisericii? Versurile? Trupa care a cantat? ......
GBU all & I wait answers
sonique69
09-17-2005, 09:55 AM
Allll
Especially when I saw how entire church worship GOD
twob4ever
09-17-2005, 10:07 AM
the song is awesome!!! :clapping: versurile, dar conteaza si vocea care o canta :goodjob: ma refer aici, cel putin cand o auzi cantata pentru prima data...at least it counts for me :p
VJAndR3i
12-09-2005, 05:48 AM
Intr-adevar e important, nu e tot una sa fi intr-o biserica unde sunt numai 20 sau sa fi la un concert unde sunt 30 000 :)
GBU all
DJ Cipster, I would like to hear some of your re-mixes :)
but this one is a great song, its composed originally by Reuben Morgan, it is on the Hope CD, its called Still, but whoever translated it in Romania, did a great job!!! :)
g volosen
12-09-2005, 09:44 AM
Yeah, una din catarile mele preferate.... Cred ca am mai scris asta la un alt Thread tot cu cantarea aceasta dar nu strica daca scriu de 2 ori... De multe ori vin de la lucru sau de la scoala ca fiecare obositi sau cu dureri de cap cu grijuri si dau drumul la cantarea aceasta si nu stiu parca ma ridica imi da un impuls de a merge mai departe pe cale cu Domnul, noi cantam foarte des cantarea aceasta cu biserica si toata biserica este cercetata de Domnul la cantarea aceasta, si cei care nu canta la fiecare cantare cand se canta cantarea aceasta si ei canta. So zic ca Dumnezeu sa va Binecuvanteze pe toti si sa trecem cu bine peste valurile acestei vietii.......
GBU all!
Shiua
12-18-2005, 06:23 PM
Parca in limba romana are mai multa putere, parca e ceva mai special, pe langa chestia ca e in limba materna, parca precum spunea volosen te ridica spiritual :amen:
siminuca
12-18-2005, 09:45 PM
i love this song its amazing :)
camii
12-18-2005, 10:10 PM
one of my Favorite songs!
Cand oceanele cumplit vuiesc
Doamne vreau cu tin sa biruiesc
Tata stiu ca Tu esti in control
Stau linistit stiu ca esti Domn.
happystar
12-19-2005, 04:24 AM
Doamne da'mi puteri sa biruiesc
Tata stiu ca TU esti Veghetor
Stau linistit stiu ca esti Domn :amen:
asta e versiunea care se canta la noi :)
awesome song :clapping:
Anna.ro
12-19-2005, 08:27 AM
one of my Favorite songs!
Doamne vreau cu tin sa biruiesc
Tata stiu ca Tu esti in control
Stau linistit stiu ca esti Domn.
versiunea cu "in control" se canta si la "noi". In unele biserici din Romania a ajuns odata cu "tsunami" din Asia. Cred ca a fost o asociere nimerita pentru ca sa intelegem mai bine prin ce treceau oamenii de acolo...
his_pianist
12-19-2005, 09:11 AM
Intr-adevar........ii o piesa superba, ca shi vocea lui Alin Timofte......canta foarte bine baiatu'......Sa shti ca piesa asta mi-a schimbat shi mie viata! Deshi e simpla, am inteles multe lucruri din ea......e cu adevarat inspirata de Duhul Sfant!!!!!! bE BleSseD AlL!!!
ady_s1106
12-20-2005, 05:00 PM
super song pe ambele Limbi si pe Engleza si pe romaneste e superba cantarea! ma ridica in orice problema!!!!! ;)
happystar
12-21-2005, 11:05 AM
Intr-adevar........ii o piesa superba, ca shi vocea lui Alin Timofte......canta foarte bine baiatu'......Sa shti ca piesa asta mi-a schimbat shi mie viata! Deshi e simpla, am inteles multe lucruri din ea......e cu adevarat inspirata de Duhul Sfant!!!!!! bE BleSseD AlL!!!
:rolleyes: melodia e cantata d cei de la 3,2,1... :cool1: inclusiv versiunea care circula p net si apare ca si cantata doar de Alin. si fac o treaba foarte buna:yeahdude: the song is just great! m'a ajutat enorm d mult anu asta:thfro: GBU all :amen:
adina06
12-23-2005, 09:48 AM
i finally heard the song.....it's awesome ....i love it.....when u think about the words it just makes u feel safe in God's arms...and i don't know....it's just beautiful...
VJAndR3i
02-23-2006, 03:47 AM
Cel mai important este nu numai sa cantam ci sa ne inchinam, sa traim ceea ce cantam :amen:
Este minunat sa vezi ca in mana Lui suntem mai mult decat biruitori shi ca El este Acela care nu vine in barca cu noi, ci mai mult ne invita sa ieshim din barca shi sa pashim prin valuri :)
GBU all
marching*4*Him
02-23-2006, 08:58 AM
:amen: to that brother! gosh i love this song...we sang it at the winterfest!!
be blessed
konrad_lorenz
02-23-2006, 10:49 AM
am sa folosesc aceasta ocazie pentru a pune o intrebare???
de ce romanii ii copie pe americani??
de ce nu sun in romania oameni care sa compuna cantece pentru timpul de inchinare si care sa aiba acelasi impcat ca si cantecela americanilor???
carmen t.
02-24-2006, 06:13 PM
legat de cantecul mentionat mai sus...fratiorul meu iubit mi-a trimis melodia aceasta cand treceam printr-o perioada grea , apoi cand am fost propusa ptr operatie la inima s-a cantat la noi in biserica... de fiecare data lacrimile mi-am umplut fata ! Cand esti inspaimantat si disperat cel mai greu lucru e sa stai linisti! De fiecare data Domnul mi-a vorbit, ca intr-o proorocie, sa stau linistita!
haide-ti ca de fiecare data cand suntem tulburati, insaimantati, ingroziti sa ..."stau linistit , Stiu ca esti Domn!
carmen t.
02-24-2006, 06:14 PM
de ce nu sun in romania oameni care sa compuna cantece pentru timpul de inchinare si care sa aiba acelasi impcat ca si cantecela americanilor???
Care este parerea ta?
vreti sa stiti cine l-a tradus?doi muzicieni si compozitori minunati de la noi de la biserica!fratele Dan DAmian din messengers si Utu Trifan care are mai multe cantece compuse in romaneste....so la peniel o sa mai auziti cateva noi..:clapping: :whistle: ..
cute_nimes26
03-22-2006, 07:56 PM
Omg !! this is my song!...lol.... chiar azi o cintam la piano cind practicam... Doamne ce faina e. It always helps me when I am having a hard day. Thank you ...
elle_rose
03-22-2006, 08:06 PM
omg this is my song...i sang it at the convention....i love that song....i love both versions..english and romanian
God bless u
smechera*
03-22-2006, 08:22 PM
VJadi I love that song that's one of my favorite songs , acu numai ce ascult la aceea cantare , GOD BLESS YOU..love Daniela
VJAndR3i
04-04-2006, 12:34 PM
VJAndi I love that song that's one of my favorite songs , acu numai ce ascult la aceea cantare , GOD BLESS YOU..love Daniela
:thanks:
I think that is a very good song! ... Te face sa itzi aduci aminte shi de clipele grele shi de biruintzele alaturi de EL.
GBU :amen:
happystar
04-08-2006, 06:15 PM
last year on my bday, the first song p care l'am auzit a fost this one and it was the song care a fost cu mine this year :) mare ajutor la vreme d nevoie :) God is good :amen:
AlaturiDeIngeri
04-08-2006, 06:18 PM
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
OMG!!!! ive been looking for these lyrics :)!!!
I LOVE THIS SONG!!
its the best song EVEr.. :)
VJAndR3i
05-29-2006, 06:40 AM
OMG!!!! ive been looking for these lyrics :)!!!
I LOVE THIS SONG!!
its the best song EVEr.. :)
daca cumva o sa mai ai nevoie de alte lyrics-uri ... just let me know
GBU :)
avem si noi multe cantari de inchinare compuse de noi!
dar sa nu uitam ca ei sunt mai multi (americanii) si au acest mod de inchinare de mai mult timp decat il avem noi!
unii doar ii copie, altii i-au doar ce este bun, daca o cantare este inspirata de Duhul lui Dumnezeu merita copiata si tradusa indiferent daca este din America, china, sau Israel!
de exemplu Imnul credintei din biserica penticostala din Romania (fratilor credinta noastra s-o pazim) este evreiasca (melodia este imnul de stat al poporului Israel) si ei sunt mult mai vechi in inchinarea fata de Dumnezeu decat noi! toti psalmii i-am copiat de la ei!
Domnul sa te binecuvinteze!
miuca
06-15-2006, 06:00 PM
varianta ekklesia - in mana ta (oceanele) ati auzito?
Dulcinea
06-15-2006, 06:07 PM
hahhah koolies i just sanged this song two sunday's ago with some girlz at church. its a great song. the new hit in romo churches. lol but i don;t think this one will ever get old :)
*AMALIA*
06-15-2006, 08:58 PM
I love this song, It's one of my favorites songs. :) Verisoara mea si un prieten sunt in grupul Ekklesia si au melodia asta pe CD, am auzit melodia prima data cand mi-a facut cadou acest CD.
Imi place foarte mult :)
~Darius~
06-15-2006, 09:36 PM
De ce am ales această piesă? De multe ori am avut harul să mă închin împreună cu toată biserica şi este una dintre piesele mele preferate. M-am gândit că poate aveţi nevoie de traducere...
Noi, românii, destul de des o cântăm şi ne închinăm, poate ne-a intrat aşa în sânge pentru că oceanele vuiesc şi e super fain să stăm liniştiţi ştiind că ..... EL ESTE DOMN
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
hey Andi....
ii foarte faina cantarea...chiar ma gandeam de unde pot sa iau vresurile in romana...
avem nevoie aici in australia de cantari...cel putin aici la perth vrem sa aducem ceva cantari noi in romana...
~Darius~
06-15-2006, 10:05 PM
am o intrebare pentru voi..
cine stie cantarea you raise me up de la westlife????
o am tradusa in romana si cred ca o sa va placa...
mie cel putin imi place atat melodia cat si versurile..
acestea sunt versurile:
verse:
Cand sunt cazut si sufletul imi plange
Cand inima indurerata-mi-e
Atunci eu stau si in tacere astept
Ca Tu sa vi si sa ma stragi la piept
Refr:
Tu ma ridici sa pot sa stau pe munte
Tu ma ridici cand valuri ma lovesc
Eu sunt tare cand ma-ncred in Tine
Tu ma ridici mai mult decat pot eu.
verse:
Doar cu Isus poti birui furtuna
Doar prin El poti fi invingator
Doar prin El tu poti sa fi salvat
Doar prin El tu poti ajunge-n cer.:amen:
ii super cantarea....astept comentarile voastre.......
twob4ever
08-09-2006, 10:40 AM
vreti sa stiti cine l-a tradus?doi muzicieni si compozitori minunati de la noi de la biserica!fratele Dan DAmian din messengers si Utu Trifan care are mai multe cantece compuse in romaneste....so la peniel o sa mai auziti cateva noi..:clapping: :whistle: ..
wai ca au facut :goodjob: :thumbsup: si cu cele d la Peniel, da' si Oceanele :yeahdude: :cool1:
take care cuti :hug2:
era sa uit :D :laf: signed, happystar :cool1:
VJAndR3i
08-09-2006, 02:45 PM
varianta ekklesia - in mana ta (oceanele) ati auzito?
cea mai buna varianta in LiMba roMana :)
GB eKkLesiA ... can I haVe an aMeN ? ..... :amen:
adi_alexa
11-18-2006, 07:40 AM
eu sint pianistul trupei Ekklesia, si vreau sa spun ca piesa "Oceanele" este si preferata mea. Rugati-va pentru noi si pentru urmatorul cd-Ekklesia. GBY
VJAndR3i
11-18-2006, 10:14 AM
eu sint pianistul trupei Ekklesia, si vreau sa spun ca piesa "Oceanele" este si preferata mea. Rugati-va pentru noi si pentru urmatorul cd-Ekklesia. GBY
ne simTziM onOratZi sa t3 aVem priNtre noi....
nu v-Atzi ganDit La uN tuRn3u priN ROmania, ameRicA , etc...
pe cAnd urmatoruL aLbuM?
p.s. eshti cumva frate cu Bogdan Alexa?
ButterflyKisses
11-18-2006, 02:19 PM
thats a great song! i've never heard it in english though...
toteu
11-18-2006, 02:37 PM
hold me now .. under your wings.. lalalla :) its really nice in english 2.. if u want it i can send it to u. :)
ButterflyKisses
11-22-2006, 11:41 PM
we sang this song on sunday night and it made me think of this thread :p:
slcdme6
11-23-2006, 12:31 AM
oh my gosh. i love this song. thanks for putting it up. it made my day. gbDe ce am ales această piesă? De multe ori am avut harul să mă închin împreună cu toată biserica şi este una dintre piesele mele preferate. M-am gândit că poate aveţi nevoie de traducere...
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
kiopwise
01-17-2007, 09:01 AM
Ultima strofa cred ca se c-am contrazice !
Cand oceanele cumplit vuiesc,
Doamne da-mi puteri sa biruiesc
Tata stiu ca tu esti vegheator
Stau linistit stiu ca esti Domn
o data ce ii cerem putere de la Dumnezeu , trebuie sa luptam nu sa stam linistiti
romhotboy
01-17-2007, 11:17 AM
trebuie sa te contrazic pe tine putin.....kiopwise.....atunci cand ii ceri ajutor lui d-zeu ..........astepti ca el sa iti vina in ajutor.cause if u don't , then dont ask for help........ let God do his work...........he doesn't need our help........see......sometimes we ask God for help..........but then we still try to do what we think we're supposed to do.........and that's where we mess up.......i pray to god he will give u wisdom.......GB.
VJAndR3i
05-02-2007, 03:10 PM
o data ce ii cerem putere de la Dumnezeu , trebuie sa luptam nu sa stam linistiti
Intr-adevar, romhotboy are foarte mare dreptate.... si cred ca fiecare cantec ar trebui sa il analizam mai bine si prin practica :)
GBU :amen:
Dica_Giuchici
05-02-2007, 03:17 PM
i love this song, we sing it at our church in english and in romanian..very good song :)
Adrian2007
05-02-2007, 03:40 PM
Can anybody provide me for the English version of this wonderful song ?
Thanks.
marching*4*Him
05-02-2007, 03:58 PM
here you go!!!!
Hide me now
Under your wings
Cover me
within your mighty hand
When the oceans rise and thunders roar
I will soar with you above the storm
Father you are king over the flood
I will be still and know you are God
Find rest my soul
In Christ alone
Know his power
In quietness and trust
i love this songg soooo omuch it like repeats on my cd player lol
be blessed
marching*4*Him
05-02-2007, 04:18 PM
that would be true in the romo version sense but the english version as you can see says
when the oceans rise and thunders roar. i will soar with you above the storm...in other words we're in Gods hands
Father you are King over the floods i will be still know You are God.
He is the king He is God...we can be still....
when it was translated....the words were kinda miss said but it still is good!! lol
be blessed
happystar
05-03-2007, 01:43 PM
eu cred ca ai pierdut esentza (suna mai bine in en decat in ro :laf: c zic eu: ur missing the point adik) da, cerem putere de la Dumnezeu, dar totodata trebuie sa fim linistiti ca El este in control, vegheaza asupra noastra :)
kingsdaughter1
05-03-2007, 02:10 PM
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
hei...i really love this song...it gives me peace..relax me..make me feel better...make me feel safe..its really great:)
Adrian2007
05-03-2007, 03:10 PM
that would be true in the romo version sense but the english version as you can see says
when the oceans rise and thunders roar. i will soar with you above the storm...in other words we're in Gods hands
Father you are King over the floods i will be still know You are God.
He is the king He is God...we can be still....
when it was translated....the words were kinda miss said but it still is good!! lol
be blessed
Very well stated. God bless you !!!
Adrian2007
05-03-2007, 06:04 PM
Cand poporul evreu se indrepta catre Marea Rosie, faraon si armata lui au inceput la un moment dat sa fuga in urmarirea lui Israel. Evreii au inceput atunci sa se inspaimanteze si sa stige catre Domnul dupa ajutor. Dar Moise le-a spus " Domnul se va lupta pentru voi, dar voi, stati linistiti. " ( Exodul 14:14).
Deci versurile cantarii sunt totusi corect formulate.
Emy Turcas
05-03-2007, 11:32 PM
Verse 1:
Ţine-mă
În mâna Ta
Să m-ascunzi,
Întinde-Ţi aripa.
Ref
Verse 2:
Doar în Cristos
Mă odihnesc
Puterea Sa
În linişte-o găsesc
Ref
we sing this song in our church too:)
Adrian2007
05-04-2007, 08:03 AM
Can anybody put up the English version of the Romanian song called, " Maretul har'' ?
Thanks in advance for your kindness. God bless you.
VJAndR3i
05-04-2007, 09:01 AM
Ii piesa "Amazing Grace" ... nu o ai?
Adrian2007
05-04-2007, 09:09 AM
Ii piesa "Amazing Grace" ... nu o ai?
No, I haven't.
VJAndR3i
05-04-2007, 01:52 PM
ok, here it is
"Amazing Grace, how sweet the sound,
That saved a wretch like me....
I once was lost but now am found,
Was blind, but now, I see.
T'was Grace that taught...
my heart to fear.
And Grace, my fears relieved.
How precious did that Grace appear...
the hour I first believed.
Through many dangers, toils and snares...
we have already come.
T'was Grace that brought us safe thus far...
and Grace will lead us home.
The Lord has promised good to me...
His word my hope secures.
He will my shield and portion be...
as long as life endures.
When we've been here ten thousand years...
bright shining as the sun.
We've no less days to sing God's praise...
then when we've first begun.
Amazing Grace, how sweet the sound,
That saved a wretch like me....
I once was lost but now am found,
Was blind, but now, I see. "
marching*4*Him
05-04-2007, 02:03 PM
i also love that song!!!
be blessed
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.